Svečano otvorena Sternum fizikalna terapija u Radoboju

RADOBOJ – Sternum fizikalna terapija, vlasnika Mateja Švaljeka, svečano je otvorena u četvrtak, 17. kolovoza 2023. godine u Radoboju. Matej je završio preddiplomski studij na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te ove godine završava i specijalistički studij, a svoj san o vlastitom prostoru za bavljenje fizioterapijom ostvario je uz pomoć obitelji i potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. – Odlučio sam otvoriti fizikalnu terapiju jer sam uvidio da postoji potreba za takvom uslugom, a u okviru terapije nudim individualizirani pristup rehabilitaciji, terapijske vježbe, elektroterapijske procedure, od kojih posebno ističem interferentne struje, galvanske struje, ultrazvuk i laser, rekao je prilikom otvorenja Matej Švaljek.

Zdravstveni turizam strateška je grana razvoja Krapinsko-zagorske županije, tako da je ovu poduzetničku priču došao podržati i župan Željko Kolar.

– Uz specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim i Stubičkim Toplicama, na području Krapinsko-zagorske županije djeluje još devet ustanova koje pacijentima pružaju uslugu individualne rehabilitacije, a svaka ovakva privatna inicijativa je dobrodošla, rekao je župan Željko Kolar. – Matejeva priča je vrlo fascinantna, budući da je i sam uredio prostor za fizikalnu terapiju, i možemo se samo nadati  da će svojim primjerom potaknuti i druge mlade ljude da krenu tim putem, naglasio je župan Kolar, dodavši kakao vjeruje da će usluge koje on nudi biti prepoznate kod ljudi. – Kažu da čovjek ima samo jednu želju dok je bolestan, dok nije fit, a to je da bude zdrav. Ovdje, u ovoj ordinaciji, svi oni koji trebaju onaj dodatan „touch“ nakon provedene rehabilitacije, mogu ga dobiti, jednako kao i  svi oni koji drže do svog zdravlja i vode brigu o njemu, poručio je župan Kolar.

O uslugama koje pruža Sternum fizikalna terapija, na adresi Radoboj 341, detaljne informacije dostupne su i putem internetske stranice www.sternum-fizikalnaterapija.hr. (izvor: kaj.hr)